Close

Gesprekstechnieken

Communicatie is het middel wat een relatie (zakelijk of privé, dat maakt niets uit) kan maken of breken. We weten het allemaal en toch merk je op een gegeven moment, dat je denkt ‘dat weet hij/zij nu toch wel’ en ‘ik ga ervan uit dat dit nu zo onderhand wel bekend is’… 

Wat heb je dan nodig om die relatie sterk te houden? Duidelijkheid en openheid! Duidelijk zijn in je communicatie, door te (her)kennen van je eigen behoeftes en verlangens en deze op een effectieve manier over kunnen brengen. Maar ook openstaan voor de ander: goed luisteren en durven (door)vragen. Je hoort iemand wat zeggen, maar merkt dat er iets anders bedoelt wordt. Dus uitnodigen om uitleg te geven.

Dit ligt mij erg nauw aan mijn hart, omdat ik merk dat de meeste discussies, frustraties en ruzies (dus burn out, verdriet en disbalans) voortkomen uit niet effectief communiceren. Daarom zal ik op dit gebied aan de slag gaan met het ontwikkelen van zowel online (scherpe prijs en voor iedereen toegankelijk) trainingen als offline trainingen (voor kleinere groepen of VIP).

Ik verwacht hier Q2 2018 invulling aan te kunnen geven.


Inspiratie Communiceren

BEL ME NU
+
Bel mij!