Close

Persoonlijk Leiderschapstrainingen

Persoonlijk leiderschap is de basis van echt deelnemen aan het leven. Ten volste van het leven genieten kan alleen als je dat bewust doet!

Maar hoe doe je dat dan?
De eerste stap is je bewust worden van je persoonlijke behoeftes en ook talenten en dromen en die kunnen vertalen naar hoe je je werk- en privé leven het liefst zou willen leiden.
De tweede stap is om ook echt te durven kiezen voor jezelf zonder (te veel) relaties in je werk- en privé leven te verliezen. Er zullen altijd mensen in je leven zijn, die je ‘verliest’ wanneer je zelf veranderd.
De derde belangrijke stap is (maar onbewust wordt die al geactiveerd in stap 1 en 2 ;-)) leren om gaan met de verliezen in je leven. Dit kun je heel breed trekken. Feitelijk is alles waar je nee tegen zegt (bij een keuze) of een gebeurtenis waar je niets aan kunt veranderen ‘een verlies van wat je had of dacht te hebben’. Leren hoe je veerkrachtig wordt is de levensles, waar je een heel leven de tijd voor hebt om je die eigen te maken.

Op dit moment hebben wij een Training Persoonlijk Leiderschap ontwikkeld, die wij in Nepal zullen geven. Dit zal een unieke ervaring zijn, omdat je echt even helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving en tevens in een omgeving bent waar de maatstaven zoals wij in Europa gewend zijn niet gelden. Je komt tot rust en vanuit rust komt beweging. In dit geval beweging naar binnen om vervolgens vanuit je volledige potentieel nieuwe wegen te gaan bewandelen bij terugkomst.

Deze  training kan overigens ook elders gegeven worden. 

Bijvoorbeeld een omgeving dichter in de buurt (dan zul je wel zelf je spullen moeten dragen ;-)) en/of het aantal dagen aanpassen. 

Daag ons uit en wij komen met een voorstel.

Training Persoonlijk Leiderschap in Nepal

In maart 2018 organiseren wij een training over persoonlijk leiderschap in Nepal.  Lees hier meer over deze fantastische reis!

BEL ME NU
+
Bel mij!