Close

Werk- en Levensgeluk

Als je de krant opent of op het internet surft vind je tal van berichten en artikelen over geluk. Maar wat is geluk nu eigenlijk?

Geluk is een emotie en niet iets wat je beet kunt pakken. Je gelukkig voelen, dat is feitelijk waar iedereen naar streeft. Je gelukkig voelen zowel in je werk als in je privé leven.

Waar het vaak ‘mis’ gaat is dat mensen iets gaan nastreven waarvan zij denken dat het hen gelukkig maakt. Veel geld, mooi huis, goede baan, leuke partner en idem kinderen.

Ken je dat gevoel ‘Ik heb alles, maar ik voel me niet gelukkig’? Of heb je dat weleens van vrienden of bekenden gehoord? Dat is het moment dat men beseft, dat ze ergens een afslag hebben gemist. Maar welke dan?

In onze beleving is bewust leven de basis van geluk. Weten wie je bent en welke basis behoeftes jij nodig hebt om geen stress te ervaren. Genieten van de reis. Genieten van het leven. 

Bewust ervaren of die baan waar je met vol enthousiasme aan begonnen bent wel echt past. En zo niet: durven toegeven aan jezelf, dat dit het niet is en een andere weg durven kiezen! Fouten maken en ervan leren!  In onze ogen bestaan er geen fouten (behalve als je de misdaad ingaat). Je kiest met de kennis, die je op dat moment hebt en misschien met de tips die je op dat moment hebt gekregen. Als achteraf blijkt dat de keuze niet uitpakt zoals je gehoopt had kun je kijken waar het ‘mis’ is gegaan en kun je dus de volgende keer een andere keuze maken. 

Jezelf leren kennen en vertalen naar wat jij in je werk nodig hebt om je gelukkig te voelen is onze missie.

Jezelf leren kennen en vervolgens trouw blijven aan jezelf in welke situatie en relatie ook, zodat je je gelukkig voelt is eveneens onze missie. 

Hoe wij dat doen? Via Loopbaanbegeleiding gaan we aan de slag om jouw droombaan te realiseren. En via Stress & Balans Coaching en Persoonlijk Leiderschap in de vorm van coaching of training dragen wij bij aan het ontdekken van jezelf en geven we je handvatten en begeleiding om je gelukkiger te voelen in je leven.


BEL ME NU
+
Bel mij!