Close

Trainingen

Op dit moment hebben wij een training Persoonlijk Leiderschap ontwikkeld, die wij in maart/april 2018 zullen faciliteren in het mooie NEPAL:

Persoonlijk Leiderschap in NEPAL
29-03 t/m 07-04-2018

Wil jij meer invloed op het resultaat?
Wil jij meer impact in je werk?
Wil jij meer met minder effort bereiken?

Doe dan jezelf een reis cadeau!

In NEPAL combineren we de prachtige omgeving en de cultuur van de Nepalezen met jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Je gaat naar huis met de mooiste foto’s en ervaringen EN je leert hoe je bovenstaande vragen concreet kunt maken:
– Succesvol beïnvloeden
– Impact-vol communiceren  –
– Meer vrije tijd (werk/leven balans)

Vanzelfsprekend kunnen we deze training ook maatwerk maken voor een MT of een groep van ZZP’ers, die niet naar Nepal willen, maar wel in Persoonlijk Leiderschap willen investeren. Wij kunnen dan een locatie dichter in de buurt nemen met dezelfde inhoud. Bijvoorbeeld in Luxemburg en dan 5 dagen wandelen en ontwikkelen!

Ook zijn wij ten alle tijden bereid een maatwerk training voor jou, je medewerkers of een groep van ZZP’ers te ontwikkelen waarbij een bepaald onderwerp als rode draad zal fungeren. Laten we elkaar uitdagen: Jij voor het ontwikkelen van je potentieel en Wij door het meedenken over een sluitende training!

Bel volledig vrijblijvend: 06-3023 7157. Wij vinden het al geweldig om van gedachten te wisselen met organisaties (of groepen van ZZP’ers), die graag meer willen weten over de mogelijkheden tot persoonlijke groei!

 

BEL ME NU
+
Bel mij!