Close

Visie, Missie, Ambitie, Droom

Onze visie

is dat zelf-kennis (inzicht in je ware persoonlijke behoeftes) leidt naar autonomie en persoonlijk leiderschap. Hiermee heb je de handvatten, die jou helpen om een gelukkig werk- en privé leven te bereiken.

Onze missie

is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, motiveren, confronteren en begeleiden naar een voor hen mooiste leven: waarin zij het werk doen wat echt bij hen past en daarnaast tijd vrij hebben om van het leven te genieten.


Onze ambitie

is dat visie en missie steeds te herkennen is in de dienstverlening van Spronk & Partners, zowel in trainingen, workshops en Coaching.

Daarnaast is onze ambitie om als Single Point of Contact te fungeren binnen jouw organisatie.
Hierbij kun je denken aan:
Het organiseren van trainingen, workshop en masterclasses;
Coaching on the job;
Talentmanagement;
In- Door- en Uitstroom; 
Het inrichten van een professionele Coachpool (die zowel via e-coaching (=telefonisch, skype en mail) als life begeleiding kan bieden). 
Uitgangspunt is maatwerk! Maatwerk wat flexibel is, zodat er op tijd ingespeeld kan worden op veranderingen binnen of buiten jouw organisatie. 

Veerkracht om veranderingen te zien als ‘part of life’ is een van de punten, die als een rode draad door alle diensten heen loopt. In het netwerk van Spronk & Partners zitten diverse specialisten (coaches, trainers, assessoren), waardoor maatwerk altijd mogelijk is. 


Onze droom

is om binnen 5 jaar ook Internationaal bezig te zijn, waarbij een training- of coach-opdracht  in Thailand de meest ultieme vervulling van deze droom zou zijn. 

Inmiddels is de eerste stap naar het buitenland gezet: Een Training Persoonlijk Leiderschap in het prachtige NEPAL. Wil je hier meer informatie over? Druk dan op de link: Body and Mind

Loop je met het idee om met jouw (Management) team volledig uit jullie werk/comfortzone geïnspireerd, gemotiveerd en weer in balans te raken…..? Daag ons dan uit en laat ons weten waar je aan denkt: wij zorgen dan voor een mooi traject op maat!!


BEL ME NU
+
Bel mij!